ประกาศ Department of Foreign Languages, Faculty of Humanities Mahachulalongkornrajavidyalaya University
  •

Project for Extracurricular Activities. (English Club)
Speech Contest & Debate Contest
on Tuesday 12 March 2019. From 09:30 onwards.
At Meeting Room, Thearter Zone B, Classroom building MCU Wangnoi. The debaters were argumentative and passionate as they took sides on resolutions such as: men are more significant than women, monks are more important than lay people, modern technology is harmful for students, and it’s better to be single than married. The audience cheered their favorites.