ประกาศ Department of Foreign Languages, Faculty of Humanities Mahachulalongkornrajavidyalaya University
  •

1 st Orientation Ceremony & Paying Customary Courtesy, Sāmīcikamma Ceremony

Call For All MCU Foreign Student

Meeting Room D, Classrooms Building Zone D, Ayutthaya

1 st Aug, 2559/2016

Time 1:00-4:30 PM

Organized by International Relations Division